De jubilarissen. Foto: Roel Marcus
De jubilarissen. Foto: Roel Marcus Roel Marcus

Jubilarissen bij Sint Hubertus Ulft

Algemeen

Ulft - Afgelopen weekend heeft het Schuttersgilde Sint Hubertus uit Ulft haar jaarlijkse Gildedagen gevierd. Zaterdagavond begonnen de Gildedagen met een mis in de Petrus en Pauluskerk en een feestavond in het verenigingsgebouw.

Zondagochtend heeft het Gilde Koningspaar Harold en Bianca Wilke en Jeugdkoningin Jodi Huntink afgehaald en samen een ontbijt gegeten. Tijdens het ontbijt werden de jubilarissen van de afgelopen twee jaar gehuldigd. De de jubilarissen die 12,5 jaar lid zijn; Tom Sewalt, Freddy van der Heiden, Christien Sewalt, Maarten Hendriksen, Anke van Langen en Petra Aalders.
De overige jubilarissen; George Jansen 25 jaar lid. Wilbert Kleinheerenbrink, Laura Kuster, Willy Mulder en Roy Nas; 30 jaar lid. Jan Aalders, Astrid Geerts, Theo Mentink en Esther Mentink zijn 35 jaar lid.
Erelid van het Gilde Corrie Wijkamp werd gehuldigd vanwege zijn 70-jarig lidmaatschap.
Een groot aantal leden kreeg hun Hubertusspeldje, omdat ze een jaar geüniformeerd zijn. Hierna vonden de schietwedstrijden plaats en werd er bij de jeugd de hals afgeschoten door Jody Huntink, linkervleugel Floor Wijnia, rechtervleugel Sterre Lakwijk, staart Britt van ’t Hul en de romp door Mara Daals. Bij de volwassenen won Ramon Bleumer de hals, Arie Roelofsen de linkervleugel, Silja Vaags de rechtervleugel, Sandra Sewalt de staart en Theo Mentink de romp. Hierna heeft het Ulftse gilde de Gildedagen afgesloten met een diner.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant