Thrash Hombres speelt tijdens Koningsnacht in Lichtenvoorde. Foto: PR
Thrash Hombres speelt tijdens Koningsnacht in Lichtenvoorde. Foto: PR

Feest tijdens Koningsnacht Lichtenvoorde

Cultuur

LICHTENVOORDE - Hoppen van kroeg naar kroeg, bijkletsen met bekenden en met een biertje in de hand genieten van livemuziek of een DJ. Dinsdag 26 april, Koningsnacht, kan het weer in de horeca van Lichtenvoorde.

Naast de activiteiten die het Comité Orange Lichtenvoorde organiseert op Koningsdag, wordt er de avond ervoor traditioneel afgetrapt met een oergezellige Koningsnacht. In bijna iedere horecagelegenheid is er wel wat georganiseerd en is er voor ieder wat wils.

“Begin met een lekker een hapje eten onder het genot van de akoestische klanken van Me and a Halfmen bij Markant. Hou je van blues of rockabily, dan kun je bij De Zaak of Van Ooijen je hart ophalen met L.A. Blues, Gunmill Governors of Trash Hombres. Rock je liever, dan kun je bij De Kletskop, De Kruup of Leo’s terecht voor Slagerij Wolters, Band for Farmers of HIK. Stuiter je liever op lekkere beats van een DJ, ga dan Bar ’t Dokertje of Kruup boven checken voor WeDamnz of Robby Reyes. Maakt het je niet uit als het maar feest is: Dan moet je Markt 5 even checken voor de Partypoepers, deze avond samen met de Lichtenvoordse Volkszanger Denys. Gegarandeerd feest!”

Leuk om te vermelden is dat er dit jaar zelfs locaties bijgekomen zijn; De Wijnbar en Leo’s. Bij De Wijnbar kun je genieten van de Saxypianoshow. Deze alleskunner is saxofonist, pianist en zanger in een. Bij Leo’s speelt HIK. Deze rock- en feestband spreekt jong en oud aan.

Check het hele programma op www.koningsdaglichtenvoorde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant