Afbeelding
Foto PR

Slotenmaker Nijmegen: hiervoor heb je ze nodig

Partnerbijdrage

Waar we vroeger de Gouden Gids doorbladerden op zoek naar een vakman en geen idee hadden welke te kiezen, is er nu een landingspagina voor slotenmakers in het hele land. Ook voor de regio Nijmegen zijn de erkende specialisten verzameld op Deslotenmaker.com: vergelijk hier de diverse vaklieden die het klusje klaren waar je zelf je vingers niet aan wilt branden. 

Inbraak, helaas van alle tijden
Diefstal en/of inbraak bestaan waarschijnlijk al net zo lang als de mensheid. Helaas kunnen we ons huis niet achterlaten zonder alles goed achter ons af te sluiten, maar sommige mensen komen daar pas achter als de boel is leeggehaald door onverlaten. Je wilt dergelijke situaties voorkomen, toch staan de slotenmakers via de genoemde website Deslotenmaker.com dag en nacht voor je klaar.

Gerust gevoel tijdens je vakantie
Om inbraak te voorkomen is het natuurlijk raadzaam om sowieso even een kijkje te nemen op Deslotenmaker.com, en tegelijkertijd de sloten op jouw voordeur aan een kritische blik te onderwerpen. Wordt het niet eens tijd voor vervanging? De branche staat niet stil en ontwikkelt steeds betere systemen om een huis hermetisch af te sluiten. Je zou het zelfs als investering in de waarde van je huis kunnen zien, al gaat het in eerste instantie om het veilige gevoel, het geruste idee dat alles achter slot en grendel staat wanneer jij slaapt of op vakantie bent.

Kleine ongelukjes
Wanneer je in je haast je sleutel afbreekt in het slot, of jezelf buitensluit - dit overkomt ons allemaal wel eens - staan de vaklui van Deslotenmaker.com eveneens voor je klaar. Ook dit kan op elk moment van de dag gebeuren en dan is het handig als je dit adres in je telefoon hebt staan. Het zijn typisch van die situaties waarbij je er te laat aan denkt, maar nu staat het in ieder geval in je geheugen gegrift: Deslotenmaker.com brengt je in contact met erkende slotenmakers, in elke regio van ons land. Ook in Nijmegen.

Niet zelf prutsen: slotenmaker is een ambacht
Wat je vooral niet moet doen, is zelf aan een weigerend of versleten slot gaan prutsen, en al helemaal niet bij inbraak. De slotenmaker beoordeelt wel of het nog gefikst kan worden, of dat de boel aan vervanging toe is. Het is per slot van rekening een vak, een ambacht. Net als stukadoor, glaszetter of schoenmaker. We vergeten in deze digitale tijden wel eens dat die beroepen essentieel zijn. Dat ook zij met hun tijd meegaan door zich te profileren op een landingspagina als Deslotenmaker.com, is dan weer een fijne bijkomstigheid.

‘Dit artikel wordt u aangeboden door De slotenmaker. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant