Afbeelding
Foto: PR

Ruit stuk of meer lichtinval creëren? Kijk snel voor een glaszetter in Nijmegen!

Partnerbijdrage

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. En waar geleefd wordt, breekt wel eens een ruitje. Geen ramp, zeker niet als je in een oogwenk een glaszetter vindt die de klus voor je klaart. Was dit in vroeger tijden nog even zoeken, nu regel je het via het handige platform Glaszetter Direct, dat vanzelfsprekend ook in deze regio vertegenwoordigd is. 

Handig platform
Zoals gezegd, voorheen was het een hoop geblader en heen en weer gebel om überhaupt iemand aan de lijn te krijgen. Nu is alle informatie over erkende glaszetters in Nijmegen en omgeving in enkele seconden te vinden. Deze staan zowel voor urgente klussen paraat (en wel 24 uur per dag), als voor vervanging of onderhoud. Eigenlijk is dit soort websites precies waarvoor het internet ooit werd uitgevonden: makkelijk en snel nuttige contacten leggen via handige platformen. 

Verbouwing
Bij een ongelukje of een inbraak is alles dus snel geregeld, maar de erkende glaszetters pakken als vanzelfsprekend ook grote klussen aan die wat meer voeten in de aarde hebben dan alleen een ruit vervangen. Een woning voorzien van dubbel glas, of het lekkende dubbele glas vervangen met het oog op het energieverbruik, het is gesneden koek voor de erkende vakman. Net als dakkapellen en het installeren van hogere ramen voor meer lichtinval in de woonkamer.

Tuinkantoren en woonkeukens
Nog grotere projecten die momenteel vaak voorkomen, zijn het voorzien van glas bij tuinkantoren en woonkeukens. Het tuinkantoor met de nodige lichtinval als thuiswerkplek is big business sinds de coronacrisis, en de uit Zuid-Europa overgewaaide woonkeuken wordt bij voorkeur gerealiseerd met glazen dakplaten. Een derde trend is de glazen tussendeur, bijvoorbeeld tussen hal en woonkamer, voor een ruimtelijk effect.

Niet zelf je vingers eraan branden
Het zijn stuk voor stuk klussen waarbij vaklui van pas komen. Een gipswandje optrekken, een schilderij ophangen of een lamp vervangen kunnen we zelf wel, maar aan zoiets specifieks als glas op maat snijden, slijpen en in een kozijn zetten brand je liever niet je vingers. Zelfs het vervangen van het kleinste venstertje is niet zelden het startsein voor veel gezucht, gesteun en gevloek, waarna je uiteindelijk toch maar een ambachtsman op Glaszetter Direct opzoekt.

Verzekering
Nog een tip: maak foto’s van de situatie als het om een ongelukje of inbraak gaat. Een WA- of opstalverzekering biedt dan soelaas en de glaszetter kan je daarover adviseren. Gemak dient de mens, is hier van toepassing. Dit geldt zowel voor het uit handen nemen van lastige karweitjes als het makkelijk op kunnen zoeken van de juiste persoon.

‘Dit artikel wordt u aangeboden door Glaszetter Direct. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant