Het 50 Bal comité en presentator Sjoerd Weikamp zijn er klaar voor. Foto: Nico Marcus

Het 50 Bal comité en presentator Sjoerd Weikamp zijn er klaar voor. Foto: Nico Marcus

Nico Marcus

G.W.V.V. maakt nieuw begin met 50-Bal

Sport

VARSSELDER - De Varsselderse voetbalclub G.W.V.V. gaat er vol voor om dit seizoen met succes af te ronden.

Als dank voor hun flexibele opstelling tijdens de coronaperiode hebben alle seniorleden aan het begin van dit seizoen een trainingssetje gekregen. Ook de activiteiten binnen de club werden flink gemist. Daarom houdt het bestuur samen met de activiteitencommissie, de Boogbalredactie en de ‘Vieftigclub’ op zaterdag 7 mei het 50-Bal.
Dit zal bestaan uit twee gedeeltes. In de namiddag (16.00 - 19.00 uur) de ‘GWVV OP 1 Talkshow’ die onder leiding staat van Sjoerd Weikamp onder muzikale begeleiding van Luc ten Brinck. In dit praatprogramma worden onder meer de leden die de afgelopen seizoenen 25, 40 of 50 jaar lid van GWVV waren gehuldigd. De ‘Vieftigclub’ zal de bestedingsdoelen bekend maken en er zal tijd ingeruimd worden voor de Boogbal, het clubblad dat het 50-jarig jubileum viert. Ook zal een blok worden ingeruimd voor ‘voetbalproat’ waar onder andere oud inwoner van Varsselder-Veldhunten/Graafschap aanvoerder Ted van de Pavert, algemeen directeur van de Graafschap Hans Martijn Ostendorp en de hoofdtrainer van GWVV Edwin Grotenhuis aanschuiven.
Om 19.30 uur wordt de Bal-avond afgetrapt en zal de band ACHTUNG proberen het dak van het Dorpshuus te spelen. Dresscode voor de avond is Geel-Wit.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant