Wandelschoenen.
Wandelschoenen. Pixabay

Inschrijving 53e editie van Ulftse Avondvierdaagse

Sport

ULFT - Stichting Ulftse Avondvierdaagse houdt de 53ste editie van haar Avondvierdaagse voor zowel individuelen als voor groepen.

De routes voeren door een bijzonder mooi afwisselend landschap met veel natuur, in en langs veel plaatsen in de gemeente Oude IJsselstreek.
De tocht vind plaats op 1, 2, 3,en 4 juni.
Start en finish zijn dagelijks vanaf de parkeerplaats tussen CIVON, Regio 8 en de Popzaal op het DRU Industriepark, Hutteweg 24 te Ulft. Het startbureau is gehuisvest in de Popzaal op het DRU Industriepark.
Op zaterdagmiddag 1 juni vanaf 16.00 uur is er een grootse intocht van de wandelaars, vergezeld door diverse muziekkorpsen, door Ulft.
Aansluitend vindt rond 16.40 uur de prijsuitreiking plaats op de parkeerplaats tussen CIVON, Regio 8 en de Popzaal.
De wandelafstanden zijn 5, 10 en 15 kilometer.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf nu digitaal via het inschrijfformulier op de website.
Inschrijving is onder voorbehoud van vergunningverlening en het verloop van de corona-epidemie.
Inschrijven via de website is voor individuelen mogelijk tot en met zondag 22 mei 24.00 uur Groepen kunnen zich inschrijven via de website tot en met 8 mei 24.00 uur.
Stichting Ulftse Avondvierdaagse kan altijd de hulp van vrijwilligers gebruiken voor de organisatie/uitvoering van onze Avondvierdaagse.
Mensen die het leuk vinden om tijdens deze vier dagen als verkeersregelaar op te treden of andere werkzaamheden willen verrichten, kunnen contact opnemen met het secretariaat via het contactformulier op de website.


ulftseavondvierdaagse.nl