Vol programma Koningsdag

Hoppen, kletsen en struinen; genieten voor jong en oud

LICHTENVOORDE - Hoppen van kroeg naar kroeg, bijkletsen met bekenden, met de kinderen struinen over de vrijmarkt en met een biertje in de hand op de Markt genieten van livemuziek. Op dinsdag 26 en woensdag 27 april kan het weer, in het centrum van Lichtenvoorde tijdens de Koningsdagfeesten. 

Het ComitĂ© Orange Lichtenvoorde heeft een vol en gevarieerd programma in petto voor de bezoekers van de Keistad. De aftrap op Koningsnacht (26 april) vindt om 20.00 uur plaats op de Markt met de lokale rockband Doppen’s Textiel. Aansluitend kan er de hele avond  worden gefeest en gedanst in alle horecagelegenheden in het centrum van Lichtenvoorde. 

Op Koningsdag (27 april) is er in samenwerking met de KBO een fietstocht (opgeven via de KBO), is er van 9.30 tot 12.30 uur een vrijmarkt in het centrum met kinderactiviteiten en om 12.00 uur worden de Sporters van het Jaar bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Sportverkiezing. Daarna barst het feest los met livemuziek van onder andere Hippe Gasten, DJ WeDamnz, Jazzalike, Jeremy Buttner, Band with Benefits en Boh Foi Toch.

Voor meer informatie over de verschillende programmaonderdelen, livebands en speeltijden kan men deze krant en de social media-kanalen in de gaten houden of check de website www.koningsdaglichtenvoorde.nl.