Den Diek. Foto: Annekée Cuppers/archief Achterhoek Nieuws

Den Diek. Foto: Annekée Cuppers/archief Achterhoek Nieuws

Nieuwe Kansen voor NAH-patiënten: IdeeënFabriek in Lichtenvoorde

Zorg

LICHTENVOORDE - Op vrijdag 2 februari, tussen 14.00 en 15.00 uur, vindt in zaal 7 van sociaal cultureel centrum Den Diek een informatiebijeenkomst plaats over de IdeeënFabriek. Dit nieuwe initiatief, voortgekomen uit de samenwerking tussen De Stadskamer en Stichting Leven met Hersenletsel, is bedoeld voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH).

De IdeeënFabriek richt zich op NAH-patiënten die (deels) geen werk hebben en thuis kampen met overprikkeling of overbelasting. De bijeenkomst biedt de gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en informatie te krijgen. Jan Hulshof en Imka Wieggers van Stichting Leven met Hersenletsel zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

De locatie van de IdeeënFabriek wordt bepaald op basis van de groepsgrootte en individuele belastbaarheid. Mogelijke locaties zijn Den Diek, de Stadskamer in Groenlo, en de Vincentius Vereniging.

Voor deelnemers staat tijdens de bijeenkomst koffie en thee klaar. Aanmelden kan via levenmethersenletsel@outlook.com of bij Jan Hulshof op 061068 3738. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Evelyn Hassing via e.hassing@stadskamer.com of 06 8209 1089.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant